CATERING

Verzorgt warme en koude, Hollandse, Italiaanse en Mediterrane buffetten, geheel aangeklede cocktailparty’s of een  borrel met heerlijke amuses, tapas met de daarbij behorende wijnen, picknicks, high tea’s en park barbecues. Verder organiseren wij uw diner, lunch, brunch en ontbijt.

Al onze gerechten, pasta’s, salades, sauzen, desserts, patisserie etc. zijn huisgemaakt en voor zo ver mogelijk biologisch en uit eigen moestuin of fruitgaard. Dit alles kan verzorgd worden bij Spoon Culinair, of op een van de andere bijzondere locaties waar wij mee samen werken. In een eerste mail proberen wij al zo uitgebreid mogelijk uw vragen te beantwoorden, nadat wij op uw verzoek in een gesprek uw wensen bestudeerd hebben, maken wij voor u kosteloos een scherp geprijsde offerte.

Al uw feestelijkheden, huwelijken en bedrijfsevents kunnen wij verzorgen, van uitnodiging tot afwas! U kunt een keuze maken uit onze menu’s, of wij organiseren een evenement voor u op maat. Onze weddingplanner kan uw gehele huwelijk organiseren, komt u rustig langs voor een gesprek.
Wij werken samen met de beste fotografen, ontwerpers, muzikanten, bloemisten, bruidstaartenbakkers.

Het team van Spoon heet u van harte welkom!