MEET and EAT and more…

Johannes Kapel, Amsterdamseweg te Amstelveen:
ook voor uw onderneming een inspirerende locatie.

Het kiezen van een geschikte locatie buiten uw bedrijf kan een hele onderneming zijn.

Onze fraaie Kapel is wellicht precies wat u zoekt!

Product presentaties

Voor de lancering van een nieuw product en de bespreking hiervan met b.v. uw verkoopmedewerkers. De presentatie aan de pers van een nieuwe publicatie. Een groep “key relations” bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen binnen uw onderneming. Het testen van een nieuw idee of een brainstormsessie met een selecte groep van uw management team.

Teambuilding sessies

Even “weg van kantoor” en de dagelijkse werkzaamheden. Versterk de onderlinge cohesie, werk samen aan een positieve toekomstvisie en ruim eventuele obstakels op een creatieve manier uit de weg.

Coaching & Cooking

Een sportieve en creatieve workshop om uw team onderling te versterken en de interne positieve dynamiek te bevorderen. Op een ludieke wijze bezig zijn met potten, pannen en ingrediënten. Zo krijgt u spelenderwijs een “kijkje in de keuken” voor wat betreft de interactie en oplossingsgerichtheid van uw team van koks.

Thema Kookworkshops

Afhankelijk van het gekozen thema, zoals o.a. Mediterraan, Aziatisch, Italiaans, Frans, of Spaans worden, onder begeleiding van een of meerdere van onze ervaren chefs, de lekkerste gerechten bereid. Na het koken gaan de schorten af en is het tijd om gezellig (onder het genot van een glaasje)de resultaten te proeven en met elkaar te delen. Succes verzekerd!

Diners & lunches

Een geheel op uw wensen afgestemd diner of (werk)lunch om weer eens ongedwongen bij te praten en/of te brainstormen met uw management team, een selecte groep relaties of het vieren van een jubileum. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Sportieve invulling?

Heeft u behoefte aan wat meer fysieke inspanning, voeg dan een sportieve component toe aan uw evenement. In samenwerking met JUMPh stellen wij een totaal pakket samen met als motto: ontspanning door lichte inspanning. Yoga, Tai Chi, Meditatie, Boot Camp, Aerobics, X-body of Pilatus. De keuze is aan u.

Netwerk ontbijten

De Amerikanen hebben het uitgevonden; de “breakfast meetings”. Ons alternatief daarvoor is het Netwerkontbijt. Vroeg uit de veren, fris en wel aan een wel gedekte dis met gelijkgestemden. Nog even geen mobiel aan maar wel ongestoord één-op-één gesprekken in een relaxte sfeer. De samenstelling van het ontbijt stemmen wij uiteraard geheel met u af. Net als het vroege tijdstip.

Privé concerten

De akoestiek in de Kapel is werkelijk schitterend. De musici die wij regelmatig over de vloer hebben zijn er erg over te spreken. Wilt u iets speciaals organiseren voor een select gezelschap dan is wellicht een privé concert een mooie invulling. Wij kunnen als intermediair optreden bij b.v. het Europa trio voor een op maat en smaak samengesteld programma.

Vrijdagmiddag borrel

Na een drukke, hectische week even heerlijk bijkomen met collega’s, relaties potentiele klanten wellicht. De vrijdagmiddag is er uitermate geschikt voor. Een hapje, drankje, een goed gesprek, alles kan. . Wilt u er toch een keer een speciaal accent aan geven, wat dacht u van een thema wijnproeverij?

Sportieve invulling?

Heeft u behoefte aan wat meer fysieke inspanning, voeg dan een sportieve component toe aan uw evenement. In samenwerking met JUMPh stellen wij een totaal pakket samen met als motto: ontspanning door lichte inspanning. Yoga, Tai Chi, Meditatie, Boot Camp, Aerobics, X-body of Pilatus. De keuze is aan u.

Nieuwsgierig geworden na het lezen van alle mogelijkheden, maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen in meer detail te bespreken en de Kapel te bezichtigen.

U bent van harte welkom.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak:

Ingeborg Merkx: info@spoonculinaircentrum.nl
of telefonisch via 06 472 385 16

Eigen locatie?

Mocht het u toch beter uitkomen om gasten, medewerkers, relaties enz. toch liever op eigen terrein te willen ontvangen dan is ook dat een optie. Wij kunnen ook de catering verzorgen op locatie. Van een goed verzorgd ontbijt, een aangeklede lunch tot een 3-gangen diner. Alles kan tot in de puntjes worden verzorgd.