VAARARRANGEMENT

SPOON CULINAIR biedt u exquise culinaire tochten aan boord van een schitterende ‘Jan van Gent 10.45’ met als bemanning de kapitein/eigenaar en de Spoon-Chefkok. Wij verzorgen uw hele dag, van ontvangst met een glas Prosecco of een vers vruchtensapje met amuses, een brunch, lunch, picknick, high tea of barbecue tot aan de veilige afstap na de thuisvaart.

Spoon & Johannes in samenwerking met de ‘Captain van de Spoon-sloep’ bieden u een onvergetelijke dag met veel mogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden:

Met maximaal 10 gasten
•   Picknick of barbeque op een romantisch eilandje
•   Tapas en Mezze buffet tijdens de vaart
•   Champagne en amuses met klassieke muziek
•   High Tea aan boord met verhalen over de geschiedenis van landgoederen langs de Vecht
•   Met de wind door het haar op de plassen met speciaal biertjes en uitgebreide tasting van het Livar-varken en seizoensgroente-hapjes

Wij heten u van harte welkom voor een onvergetelijke dag!

OP DE WEG
In samenwerking met  Duetto Rent met o.a hun prachtige alfa spiders organiseren wij oldtimer en cabrio ralleys, puzzeltochten, familie uitjes en bedrijfsevents.

Wilt u een unieke teambuilding dag? Een spannende ralley met onderweg een picknick in het weiland, afternoon tea op een landgoed en een bezoek aan een kaasboerderij.  en veel meer verrassingen,  Dan is onze culinaire Express ralley een heerlijk idee.

Liever een puzzel tocht met culturele stops? bezoek aan een kasteel, afspraak met de jonkvrouw, de stallen van een landgoed, dat speciale schilderij bekijken, een vertelling over buitenplaatsen.. Dan is de Culturele Express ralley zeer geschikt voor uw gezelschap.

Time ralley en sportieve stops?  vraag stukken oplossen, wedstrijd elementen, boogschieten, jeu de boules ,  tree run, box clincs of mini golfclinic?

dan is de Active Express ralley het middel voor een super team building dag!

Mogelijk tot 20/25 personen.  Overige aanvragen in overleg.

Al onze ralleys, zoals al onze events, zijn natuurlijk omlijst met heerlijke hapjes en drankjes!   Kom genieten van een unieke ervaring!